Home

Hipospadija

FAQ

About Hadidi

Kontakt Mail

 

Hypospadias Surgery - Art and Science


Hipospadija

Ova stranica je napravljena kako bi vama kao roditeljima ili direktno pogodenima pružila par informacija o hipospadiji. Molimo Vas da imate razumijevanja jer iz vremenskih razloga nismo u stanju napraviti detaljan prijevod engleskih informacija.

Za sva vaša pitanja možete me kontaktirati putem e-maila a mi cemo se potrditi da vam odgovorimo u što kracem vremenskom roku.

Njemacka: termini za preglede hipospadije ili termini za operaciju, molimo Vas da pošaljete e-mail sa svim vašim podacima (ime, adresa, br. Tel., osiguranje) kao i datum rodenja pacijenta. Kako bi izbjegli bilo kakve probleme vezano za dodjelu termina (npr. dupli termin) ili kako bi bili sigurni da da ce operaciju i pregled obaviti licno Prof. Hadidi molimo Vas da se za dodjelu termina obratite direktno na email  Prof. Hadidija.

Austrija, Švicarska, Italija, Grcka: Prof. Hadidi pregleda i operira pacijente i u ovim zemljama, Molimo Vas da nam pošaljete email.

Sve informacije koje cete na ovim stranicama pronaci služe iskljucivo kao normalne i za gradane neophodne informacije i nikako u svrhu reklame. Odgovori na upite pacijenata o medicinskim problemima u smislu lijecnickog savjetovanja posebno u svrhu cilja postavljanja dijagnoze ili terapije, po zakonu struke od strane lijecnika ne smiju se odgovoriti putem e-maila, telefona ili pismeno  bez predocenja ugovora o lijecenju.

Stoga Vas molimo da imate razumijevanja za to i da u slucaju da imate relevantnu medicinsku molbu, dodete i licno se predstavite kod mene.